Telegram PC

Unduh Telegram di PC

Telegram PC

Telegram

Komunikasi
Telegram FZ-LLC
 • Diupdate

  2020-03-19

 • Versi Saat Ini

  8.1.2

 • Ditawarkan Oleh

  Telegram PC

Fitur Telegram di PC

Hentilah khawatir tentang biaya berlebihan saat menggunakan Telegram di ponsel Anda, bebaskan diri Anda dari layar kecil dan nikmati menggunakan aplikasi pada tampilan yang lebih besar. Mulai sekarang, dapatkan pengalaman full-screen di aplikasi Anda dengan keyboard dan mouse. MEmu menyediakan semua fitur mengejutkan yang Anda harapkan: cepat menginstal dan mudah menggunakan, kontrol intuitif, tidak ada lagi batasan baterai, data seluler dan panggilan yang mengganggu. MEmu 7 yang baru adalah pilihan terbaik untuk menggunakan Telegram di komputer Anda. Bersandi dengan absorpsi kami, manajer multi-instance memungkinkan pembukaan 2 akun atau lebih pada saat yang bersamaan. Dan yang paling penting, mesin emulasi eksklusif kami dapat melepaskan potensi penuh PC Anda, menjadikan semuanya lancar dan menyenangkan.

Tampilkan Lebih banyak

Tangkapan layar & Vidio Telegram PC

Unduh Telegram di PC dengan Emulator Android MEmu. Nikmati permainan pada layar yang besar. Permesejan segera tulin - mudah, pantas, selamat, dan disegerakkan di semua peranti anda.

Info gim

Permesejan segera tulin - mudah, pantas, selamat, dan disegerakkan di semua peranti anda. Di antara aplikasi 10 teratas di dunia dengan lebih 500 juta pengguna aktif.
CEPAT: Telegram adalah aplikasi permesejan terpantas di pasaran, menghubungkan manusia melalui rangkaian pusat data yang unik dan ditaburkan di seluruh dunia.
DISEGERAKKAN: Anda dapat mengakses mesej anda dari semua fon, tablet dan komputer dalam masa yang sama. Aplikasi Telegram adalah berdikari, jadi anda tak perlu hubungkan ke fon anda. Mula menaip di salah satu peranti anda dan selesaikan di peranti lain anda. Anda tidak akan kehilangan data lagi.
TANPA BATAS: Anda boleh menghantar media dan fail, tanpa had pada jenis dan saiznya. Seluruh riwayat bual anda tidak memerlukan ruang disk pada peranti anda, dan akan disimpan dengan selamat di awan Telegram selama anda memerlukannya.
SELAMAT: Kami menjadikan misi kami untuk memberikan keselamatan terbaik yang digabungkan dengan kemudahan cara guna. Semua di Telegram, termasuk bual, grup, media, dan lain-lain disulitkan menggunakan gabungan penyulitan AES simetri 256-bit, penyulitan RSA 2048-bit, dan pertukaran kunci Diffie-Hellman yang selamat.
100% PERCUMA & TERBUKA: Telegram mempunyai API berdokumentasi secara percuma untuk juruprogram, aplikasi terbuka dan binaan yang boleh disemak untuk membuktikan aplikasi yang anda muat turun adalah dibina dari kod asal sama seperti yang diterbitkan.
HEBAT: Anda boleh membuat grup bual sehingga 200,000 ahli, berkongsi video besar, dokumen jenis apa sahaja (.DOCX, .MP3, .ZIP, dll.) sehingga 2 GB setiap satu, dan menyediakan bot untuk tugas tertentu. Ianya alat yang sempurna untuk menempatkan komuniti di talian dan menyelaraskan kerja berpasukan.
BOLEH DIPERCAYAI: Dicipta untuk menyampaikan mesej anda dalam bait minima yang mungkin, Telegram adalah sistem permesejan yang paling dipercayai yang pernah dicipta. Ia dapat berfungsi walaupun pada sambungan mudah alih yang paling lemah.
SERONOK: Telegram mempunyai alat penyuntingan foto dan video yang hebat, stiker beranimasi dan emoji, tema yang boleh disesuaikan untuk menukar paparan aplikasi anda, dan stiker / platform GIF terbuka untuk memenuhi semua keperluan ekspresif anda.
MUDAH: Walaupun menyediakan pelbagai ciri yang belum pernah dicipta sebelum ini, kami sangat berhati-hati untuk pastikan interfes yang sempurna. Telegram adalah sangat mudah, anda pasti sudah tahu cara menggunanya.
PERIBADI: Kami memandang serius privasi anda dan tidak akan memberi akses data anda kepada mana-mana pihak ketiga. Anda boleh hapus mana-mana mesej yang anda kirim atau terima untuk kedua pihak, pada bila-bila masa tanpa meninggalkan kesan. Telegram tak akan guna data anda untuk tunjuk anda sebarang iklan.
Bagi mereka yang berminat dengan privasi maksima, Telegram menawarkan Bual Rahsia. Mesej Bual Rahsia dapat diprogramkan untuk musnah sendiri secara automatik dari kedua-dua peranti yang mengambil bahagian. Dengan cara ini anda dapat mengirim semua jenis kandungan yang musnah sendiri - mesej, foto, video, dan fail. Bual Rahsia menggunakan inkripsi awal ke akhir untuk memastikan bahawa mesej hanya dapat dibaca oleh penerima yang sepatutnya.
Kami akan terus memperluas batasan yang dapat anda lakukan dengan aplikasi pemesejan. Jangan tunggu bertahun-tahun untuk mesenjer lama lain sampai ke tahap Telegram - sertai revolusi ini hari ini.

Tampilkan Lebih banyak

Unduh Telegram di PC

 • Telegram PC

  1. Unduh dan instal MEmu APP

 • Telegram PC

  2. Menjalankan MEmu lalu buka Google Play di halaman

 • Telegram PC

  3. Cari Telegram di Google Play

 • Telegram PC Install

  4. Unduh dan instal Telegram

 • Telegram PC

  5. Setelah insatl APP selesai,klik ikon untuk mulai

 • Telegram PC
  Telegram PC Telegram PC

  6. Nikmati bermain Telegram di PC dengan MEmu

Kenapa Memakai MEmu untuk Telegram

MEmu App Player adalah emulator Android gratis terbaik dan 50 Juta orang sudah menikmati pengalaman luar biasa dalam bermain gim Android. Teknologi virtualisasi MEmu memberi kekuasaan untuk memainkan ribuan gim Android dengan lancar di PC anda, bahkan gim dengan grafis yang paling tinggi.

 • Layar lebih besar dengan grafis yang lebih baik; durasi panjang, tanpa batasan baterai atau data seluler.

 • Didukung penuh oleh Pemetaan tombol yang lengkap untuk keakuratan kontrol keyboard dan mouse maupun gamepad.

 • Membuka beberapa akun game atau tugas di waktu yang sama hanya pada satu PC, dengan Multi-Instance manager.

Siap bermain?

topik panas

Telegram PC
Telegram PC
Telegram PC
Telegram PC