EBA’i PC’ye indirin

PC’de EBA: Milli Eğitim Bakanlığı’nın dijital eğitim platformu EBA; 2023 eğitim vizyonu hedefleri ve çağın gereksinimleri doğrultusunda sizler için yenilendi. Daha etkin bir kullanım için MEmu ile birlikte EBA’i PC’ye indirin!

EBA’i PC’nize nasıl indirebilirsiniz

Aşağıdaki adımlar EBA’i MEmu ile nasıl indireceğinizi gösterecektir.

Adım 1: MEmu uygulamasını PC’nize indirin

Install MEmu

Adım 2: Play Store’da EBA’i arayın

PC’de EBA

Adım 3: Emülatörünüze Uygulamayı kurun

PC’de EBA

Adım 4: MEmu ile PC’nizde EBA kullanmanın keyfini çıkarın

PC’de EBA

PC’de EBA Özellikleri

PC’de EBA

Eğitim Bilişim Ağı (EBA) www.eba.gov.tr adresinde sunulan, sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. Mobil cihazınız ile EBA uygulamasını yükleyerek platformdaki haber, video, ses, görsel, doküman, kitap ve dergi içeriklerine ulaşabilir ve istediğiniz içeriği mobil cihazınıza indirerek dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimleri ile özelleşen EBA; yeni tasarımları ile kolay erişilebilir, kitaplar, dergiler, eğitsel oyunlarla daha zengin, başarı izleme ve değerlendirme raporlarıyla daha ölçülebilir olmuştur.

EBA için değil Bilgisayarda Buluşun

EBA’ın yanı sıra diğer birçok uygulama MEmu’dan indirilebilir. Örneğin, Whatsapp PC’ye indirebilir ve hatta popüler Android oyunlarını klavye ve fare ile oynayabilirsiniz. PUBG Mobile Lite PC, Brawl Stars PC, vb gibi Android oyunları.