Rise of Kingdoms PC

Unduh Rise of Kingdoms di PC

Rise of Kingdoms PC

Rise of Kingdoms

 • Diupdate

 • Versi Saat Ini

  1.0.80.19

 • Ditawarkan Oleh

  Rise of Kingdoms PC

Fitur Rise of Kingdoms di PC

Dengan sepenuh kebulatan hati Anda dalam memainkan Rise of Kingdoms, tangan Anda tak seharusnya hanya terbatas pada layar kecil handphone Anda.Bermainlah layaknya seorang profesional dan dapatkan kendali penuh dalam permainan Anda dengan papan ketik dan tetikus.MEmu menawarkan seluruh hal yang Anda harapkan.Unduh dan mainkan Rise of Kingdoms pada PC. Bermainlah selama yang Anda inginkan, tanpa keterbatasan dari baterai, data seluler dan panggilan yang mengganggu.MEmu 9 baru merupakan pilihan terbaik untuk memainkan Rise of Kingdoms pada PC. Dipersiapkan bersama teknologi ahli kami, sistem pemetaan kunci preset yang canggih menjadikan Rise of Kingdoms sebagai permainan PC sejati.Manajer banyak hal dari MEmu memungkinkan Anda untuk memainkan 2 atau banyak akun pada perangkat yang sama.Dan yang terpenting, mesin emulasi eksklusif kami bisa melepaskan potensi penuh PC Anda, membuat segalanya berjalan lancar.

Tampilkan Lebih banyak

Tangkapan layar & Vidio Rise of Kingdoms PC

Unduh Rise of Civilizations di PC dengan Emulator Android MEmu. Nikmati permainan pada layar yang besar. Taklukkan bersama Yunani, Capai Puncak Kebesaran.

Info gim

Taklukkan bersama Yunani, Capai Puncak Kebesaran
▶Memperkenalkan Peradaban Baru ke Rise of Kingdoms: Yunani!◀
Yunani telah memasuki arena Rise of Kingdoms. Landasan peradaban barat dan rumah bagi para filsuf, pendekar, dan penyair legendaris, kekuatan dunia Helenistik kini menjadi milikmu:
ORANG YUNANI—Berani, bijaksana, artistik, dan inovatif, orang Yunani Kuno dikenal karena keajaiban arsitektur mereka yang menakjubkan seperti Parthenon, serta peran mereka sebagai perintis dalam bidang dalam politik, seni, filsafat, dan peperangan. Bagaimana kamu akan memanfaatkan kekayaan sumber daya dan kecakapan intelektual yang kamu miliki?
Akankah kamumemimpin Yunani seperti Zaman Keemasan Perikles, mendorong demokrasi dan membangun mahakarya arsitektur? Atau akankah kamu memamerkan kekuatan militermu seperti Aleksander Agung? Akankah kamu menyerah pada kekuatan Roma, atau akankah kamu membuat warisan brilian peradaban Helenik menjadi abadi?
Ini waktunya untuk menunjukkan kekuatanmu yang sebenarnya.
▶Ciri-ciri◀
14 Peradaban Unik
Pilih satu dari 14 peradaban bersejarah dan pandu peradabanmu dari satu klan menjadi kekuatan yang hebat dan tak bisa dihentikan! Tiap peradaban memiliki arsitekturnya sendiri, unit yang unik, dan keunggulan khusus — kamu bisa memanfaatkannya sesukamu!
Uji kemampuanmu memimpin dengan peradaban Yunani; bertempurlah bersama dengan Pyrrhos, Perikles, Aleksander Agung, dan komandan hebat lainnya untuk menguasai Aegean.
Pertempuran Masa Nyata
Pertempuran tidak dijangka tetapi berlaku dalam masa nyata pada peta. Sesiapa sahaja boleh menyertai atau meninggalkan pertempuran pada bila-bila masa, membolehkan permainan RTS sebenar. Nampak sekutu sedang diserang betul-betul di kawasan belakang rumah anda? Hantar beberapa askar untuk membantu rakan anda atau lancarkan serangan balas mengejut terhadap bandar penyerang.
Komander RPG
Seru berdozen tokoh bersejarah yang akan berkhidmat sebagai komander yang boleh anda percayai, daripada Julius Caesar dan Sun Tzu hingga Joan of Arc dan Kusunoki Masashige. Naikkan tahap komander anda dengan menewaskan orang gasar dan menghantar mereka dalam pertempuran, kemudian naik taraf keupayaan mereka menggunakan pohon bakat dan sistem kemahiran gaya RPG.
Peta Dunia Yang Lancar
Semua tindakan dalam permainan berlaku pada peta tunggal dan sangat luas yang didiami oleh pemain dan karakter NPC. Tiada pangkalan terasing atau skrin pertempuran berasingan. Tidak pernah dilihat sebelum ini secara mudah alih, ciri “zum infiniti” membolehkan anda beralih secara bebas daripada pandangan dunia dan bandar berasingan atau kota kara orang gasar. Ciri-ciri peta termasuk halangan semula jadi seperti sungai dan banjaran gunung serta laluan strategik yang mesti dirampas untuk mendapatkan pintu masuk ke wilayah jiran.
Penerokaan & Penyiasatan
Dunia Rise of Kingdoms diliputi oleh kabut tebal. Hantar peninjau untuk meneroka tanah misteri ini dan bongkar harta karun yang tersembunyi di dalamnya. Siasat kuil terbiar, kubu orang gasar, gua misteri dan perkampungan kabilah, kumpul risikan tentang musuh anda dan persiapkan diri anda untuk pertempuran muktamad!
Pergerakan Askar Tidak Tersekat
Arahan baharu boleh dikeluarkan kepada askar pada bila-bila masa, menawarkan kemungkinan strategik tanpa had. Lancarkan acahan ke bandar musuh, kemudian berpusing kembali dan bergabung dengan tentera perikatan anda untuk merampas laluan. Hantar askar untuk mengutip kayu dari hutan berdekatan dan biarkan mereka menembak beberapa klan orang gasar di sepanjang jalan. Tentera juga boleh dipisahkan antara berbilang komander supaya anda boleh terlibat dalam berbilang tindakan secara serentak.
Sistem Perikatan
Takluk Kerajaan
Mod Ekspedisi
Zum Infiniti--tidak pernah dilihat sebelum ini secara mudah alih!
Bandar Khusus Tamadun
Grafik Menakjubkan
Model Karakter 3D
Dan banyak lagi…
Facebook: https://www.facebook.com/riseofkingdomsgame

Tampilkan Lebih banyak

Unduh Rise of Kingdoms di PC

 • Rise of Kingdoms PC

  1. Unduh dan instal MEmu APP

 • Rise of Kingdoms PC

  2. Menjalankan MEmu lalu buka Google Play di halaman

 • Rise of Kingdoms PC

  3. Cari Rise of Kingdoms di Google Play

 • Rise of Kingdoms PC Install

  4. Unduh dan instal Rise of Kingdoms

 • Rise of Kingdoms PC

  5. Setelah insatl APP selesai,klik ikon untuk mulai

 • Rise of Kingdoms PC
  Rise of Kingdoms PC Rise of Kingdoms PC

  6. Nikmati bermain Rise of Kingdoms di PC dengan MEmu

Kenapa Memakai MEmu untuk Rise of Kingdoms

MEmu App Player adalah emulator Android gratis terbaik dan 50 Juta orang sudah menikmati pengalaman luar biasa dalam bermain gim Android. Teknologi virtualisasi MEmu memberi kekuasaan untuk memainkan ribuan gim Android dengan lancar di PC anda, bahkan gim dengan grafis yang paling tinggi.

 • Layar lebih besar dengan grafis yang lebih baik; durasi panjang, tanpa batasan baterai atau data seluler.

 • Didukung penuh oleh Pemetaan tombol yang lengkap untuk keakuratan kontrol keyboard dan mouse maupun gamepad.

 • Membuka beberapa akun game atau tugas di waktu yang sama hanya pada satu PC, dengan Multi-Instance manager.

Siap bermain?

Rise of Kingdoms - FAQs

 • Bagaimana cara bermain Rise of Kingdoms pada PC?

  Play Rise of Kingdoms on PC by following steps:

  • Download MEmu, then install and launch it
  • Login to Google Play Store, install the game
  • Enjoy playing the game on PC with MEmu
 • Apa saja ketentuan minimal dari sistem untuk menjalankan Rise of Kingdoms pada PC?
  • Intel or AMD Processor
  • Microsoft Windows 7 and above
  • 2GB of memory
  • 5GB of free disk space
  • Hardware Virtualization Technology
Rise of Kingdoms PC
Rise of Kingdoms PC
Rise of Kingdoms PC
Rise of Kingdoms PC